Hudpleie og hudforbedring

Hudanalyse

Er du i tvil om hvilken hudtype du har, hvorfor hudproblemer oppstår, eller hvilke produkter som ville passe huden din? Da kan det være lurt å starte med en hudanalyse. Silje har lang erfaring med å tilpasse behandling til individuelle behov.

Be-You-tiful

Inkluderer dyprens, farging av vipper og bryn, tilføring av fukt og næring samt rygg-og nakkemassasje.

Om du er i tvil om hvilken behandling du skal velge, eller du skal gi bort et gavekort, er dette behandlingen som passer for alle. Denne behandlingen inkluderer en dyptgående hudrens med påfølgende farging av øyebryn og vipper. Deretter tilfører vi huden din en cocktail av vitaminer, mineraler og aminosyrer. Dette tilføres huden med hjelp av enten galvanisk strøm eller med microneedeling. Her velger vi det som passer din hud og dine behov. Vi avslutter med en deilig avslappende skulder og nakkemassasje mens ansiktshuden absorberer nærende ingredienser fra en individuelt tilpasset ansiktsmaske.

Dyprens

Dette er en behandling som passer for menn og kvinner i alle aldrer. Enten det er uren ungdomshud eller om du rett og slett trenger en grundig rengjøring av huden din. Ved hjelp av steam og utklemming tømmer vi porer for talg og urenheter, og legger på en dyptrensende detox maske. Det kan forekomme at du er litt rød i huden etter behandling.

C-vitamin booster behandling

Denne behandlingen passer for deg som umiddelbart ønsker mer glød. Men det er også en behandling som er forebyggende mot pigmentering og akne problemer. Behandlingen starter med en lett kjemisk peeling for å fjerne døde hudceller og for å åpne opp porene. Deretter påføres et serum som blandes med c-vitamin pulver som trekker dypt ned i huden. Behandlingen avrundes med nakke- og ryggmassasje samtidig som som vi lar en spesialmaske ligge på ansiktet. Avsluttes med c-vitamin serum og fuktighetsgivende kremer.

LED-Lys terapi

LED-lys er en ny behandling som stimulerer mer energi til cellene. Cellene i huden vil lettere ta opp næringsstoffer og kvitter seg med avfallsstoffer raskere. Behandlingen passer alle. Med LED-lys kan vi behandle rosacea, rødhet og irritasjon, sårheling, acne, pigmentering med mere. LED-lys vil også kunne ha virkning på andre problemer som migrene, søvnvansker, og andre fysiske plager.

Collagen-boost behandling

Dette er en avslappende behandling for deg som ønsker litt mer spenst i huden. Etter rens, legger vi på en kjemisk peeling for å ta bort døde hudceller samt å åpne opp porene. Deretter legger vi på en et serum med kollagenstimulerende egenskaper og sluser serumet inn i cellene med galvanisk strøm. Deretter kan du nyte en avslappende gipsmaske som former seg etter ansiktet ditt, mens du mottar en deilig nakke og skulder massasje.

Age- Element; Avansert hudpleie basert på epigenetikk

I denne behandlingen tar vi i bruk ny teknologi for å finne ut hva huden din trenger. Vi har en kartleggende samtale om deg og dine omstendigheter. Behandlingen blir deretter satt sammen av helt ferske ingredienser. Disse er lagret på en spesiell lufttett metode som gjør at de er helt ferske i det de påføres huden. Behandlingen er innovativ. Den er tilpasset skadet hud som har utfordringer som linjer/rynker, pigmentering og hud som mangler spenst.

Komplett ansiktsbehandling mot rosacea

Rosacea er en hudtilstand som krever tid og flere behandlinger. Her vil vi kombinere ulike serum spesielt tilpasset rødhet og synlige kapillærer. Dette blir kombinert med microneedeling for at serumet skal kunne trenge inn til området vi vil reparere. Deretter bruke vi LED-lys for å stimulere og roe ned huden. Behandlingen innbefatter nærende maske samt avslappende rygg- og nakkemassasje. Denne behandlingen krever minimum tre behandlinger for best utbytte.

Skroll til toppen