Om meg

Om meg

Silje er utdannet fra Senzie-akademiet og er autorisert helsepersonell, i tillegg til hudpleier, spa-og fotterapeut. Hun har bred erfaring både fra internasjonale spa, dermatogogiske konsultasjoner i forbindelae med legekontor, estetisk medisin og dagkirurgi.
I tiden før Silje startet for seg selv, var hun med på å bygge opp et stort legesenter innen dermatologi og estetisk medisin. Hun har derfor en variert og bred erfaring innen hud-helse og hud-problematikk. Silje sin lidenskap er å spre kunnskap og informasjon om hvordan man tar vare på huden, og hvordan man kan forbedre skader som pigmenteringer, acne, linjer, hudlidelser og rosacea.

Silje har utdanning innen helse og medisin både fra Norge og Spania, og prøver å være oppdatert på forskning, nye behandlinger og produktutvikling  i markedet.

 

Hun har sammen med familien nylig flyttet tilbake til Norge etter ti år på Costa Blanca i Spania hvor hun har jobbet som medisinsk hudpleier, og helsepersonell.

Silje brenner for hudpleie og har lang erfaring med behandling av både ung og eldre hud. Hun har sin daglige praksis i samarbeid med Klinikk Sætran i Knarvik.

 

Skroll til toppen