PRX-T33

PRX-T33

PRX-T33- en nålefri biorevitaliserende behandling

Alt du kan ønske deg

Behandling med PRX-T33 gir deg fukt, jevner ut linjer, rynker, samt motvirker pigmentering. Denne behandlingen har blitt enormt godt mottatt i Norge, både fordi man ser resultat med en gang og fordi den behandler problemområder som alle har. 

Med alderen gjennomgår huden ulike forandringer, og enkelte cellefunksjoner forandres, nedsettes, eller opphører. Huden produserer mindre talg, som gjør at hudbarriæren svekkes, og pigmentceller produserer ujevn mengde pigmenter, og hudens fiber minsker både  i antall og kvalitet, noe som gjør at huden blir slappere. 

PRX-T33 består av to hovedingredienser, TCA-syre og hydrogenperoksid. Behandlingen har som formål å beskytte det øverste hudlaget, samtidig som at du får stimulert og gjenopplivet hudvevet i de dypere hudlagene. I tillegg inneholder det Kojic acid som er en velkjent ingrediens som motvirker pigmentering. 

Passer PRX-T33 for deg?

Dette er en behandling som passer for alle, enten man vil ha en «Flash -effect» i forkant av et event, eller om man vil ha mer langvarige resultat.

PRX kan brukes til å behandle både ansikt og kropp. Behandlingen passer bra for deg som vil forbedre;

  • Tørr hud
  • Pigmenteringer
  • Strekkmerker
  • Arr
  • Linjer og overfladiske rynker

Hva går behandlingen ut på?

Selv om PRX-T33 kommer under betegnelsen «kjemisk peeling» er dette ikke en behandling du kommer til å flasse av. PRX-T33 behandlingen er en biologisk hudforyngende behandling som består av 33% TCA-syre og en liten dose hydrogenperoksid.

Hydrogenperoksidet har til oppgave å beskytte epidermis (den ytre delen av huden) og hjelper med å transportere TCA-syren ned til de dypere hudlagene der syren stimulerer og «gjenoppliver» hudvevet.

Produktet blir jevnt fordelt over huden, med en spesiell massasje for at peelingen skal penetrere riktig. Det er naturlig å kjenne varme og sirkulasjon i huden under prosessen, og noen ganger kan lett stikking/ kløe forekomme partivis. 

Etter behandling legger vi på en kjølende maske, og du kan nyte en avslappende nakke -og skulder massasje. Behandlingen avsluttes med tilhørende produkter fra WIQo

For et langsiktig og varig resultat er det anbefalt å planlegge et behandlingsforløp med minimum 3 behandlinger med 1-2 ukers mellomrom. For å opprettholde, samt skape fremgang i behandlingsforløpet, er det viktig å bruke den tilhørende hudpleieserien for ikke å påvirke resultatet negativt. Etterbehandling består av WiQo dag/nattkrem og serum.

Skroll til toppen