Medisinsk / Estetisk hudpleie

Microneedling med Dermapen 4

Dermapen 4 Pro er den opprinnelige orginale dermapenn med en unik evne til å penetrere huden med 1960 slag i sekundet. Behandlingen gir en unik hudforbedring helt uten kirurgi. Med Dermapen 4 kan vi behandle pigmenteringer, akne arr, store porer, strekkmerker og fine linjer rundt øyne og munn.  Avhengig av hva som behandles brukes i tillegg spesielle serum, peelinger og hjemmeprodukter for å oppnå ønsket resultat. I selve behandlingen inngår en avslappende ansiktsmaske samt nakke- og skuldermassasje.

PRP- behandling ansikt

PRP- også kjent som Dracula behandling, er en stamcelle behandling bestående av vekstfaktorer i ditt eget blod. Behandlingen er med på å redusere linjer og rynker, reduserer porer, reparerer arr samt virke mot pigmenter og skadet hud. Huden får tilbake glød og fasthet. I denne behandlingen brukes kundens eget blod, og vi kan kombinere behandlingen med nåler og dermapenn. Etter injisering legges en beroligende maske på og man får slappe av med en deilig nakke- og skulder massasje. Ønskes et revitaliserende serum i tillegg vil det tilkomme et tillegg i prisen. Vi tilbyr pakkepris.

Mesoterapi

Mesoterapi er en injeksjonsteknikk som vi bruker for å tilføre huden nærende stoffer. Avhengig av hvilke serum vi bruker vil dette være med på å gi huden mer spenst, tilføre fuktighet, vitaminer og mineraler for at celleveksten skal bli bedre og sunnere. Mesoterapi behandling benyttes både i behandling mot tynt hår og uønsket hårtap (alopecia). Den er også brukt som hudfornyende antirynkebehandling. For best resultat anbefales minimum tre behandlinger.

Revok50

Revok50 er en biostimulerende behandling der substanser som kroppen ikke lenger kan produsere selv i riktig form og mengde injiseres inn i huden. Den optimaliserer hudens funksjon og struktur, og forbedrer fibroblastens produksjonsevne av nye hudceller. Produktet injiseres i 20 ulike punkter og inneholder 50 mg høymolekylær hyaluronsyre og 195 mg aminosyrer. En perfekt behandling for naturlig hudforbedring av aldrende hud. Vanlige behandlingsområder inkluderer ansikt, hals, brystparti, armer og hender.

Light Eyes Ultra; mot poser og mørke ringer under øynene

Light Eyes Ultra er en behandling mot mørke ringer og poser under øynene. Behandlingen består av en innovativ og revitaliserende cocktail av ruscus, blåbær, kamille, papaya og rosmarin. Disse er rike på antioksidanter og inneholder hyaluronsyre og vitamin C. Dette forbedrer mikrosirkulasjon, elastisitet og drenasje rundt øynene samtidig som de motvirker oksidativt stress. Light Eyes Ultra behandling passer for deg som ønsker å forebygge eller behandle den tynne huden rundt øynene for tidlige aldringstegn. Behandlingen gjennomføres vanligvis opptil fire ganger frem til kunden er fornøyd med resultatet. Deretter anbefaler vi påfyll ca. en gang i året som vedlikehold.

Behandling av hyperpigmentering

Melasma eller hyperpigmentering er mer utbredt hos kvinner enn hos menn. Det er ofte hormonelt betinget og når det først har kommet må det mer enn en «quick fix» til for å bli kvitt det.  Med cosmelan behandling starter vi med en behandling i klinikk hvorpå du blir nøye opp fulgt med effektive hjemmeprodukter. Hjemmeprodukt for den første måneden er inkludert i prisen. Allerede etter 7-10 dager vil du se markant forbedring. Det er viktig at du fortsetter med hjemmebehandling for å reparere pigmentforandringer som ligger dypt i huden. Behandlingen kan gjøres uavhengig av årstid. Noe rødhet og flassing i huden kan forekomme den første uken.

Kjemisk peeling

Kjemisk peeling er en samlebetegnelse for en rekke behandlinger der målet er å få en sunnere hud med mer glød. Likt for de fleste peelinger er at vi ønsker å hjelpe huden til å øke cellefornyelsen samt å få bort gammel og død hud. Med ulike peelinger og sammensetninger av disse kan vi behandle gusten hud, akne, linjer/rynker, hyperpigmentering,  pigmentflekker og arr.

De mest populære peelingene er:

  • Peeling mot akne og aknearr
  • Peeling mot pigmentforandringer og melasma
  • Medisinsk peeling mot rynker (flassing vil forekomme)
  • Peeling for umiddelbar glød (PRX-T33). Passer perfekt før brylllup og større eventer
Skroll til toppen