Vippe extensions

Vippe extensions

Nova Lash – vipper som kjennes ut som dine egne

Vi jenter bare elsker den ekstra effekten  når vi fremhever øyevippene våre, enten det er gjennom en volummaskara eller gjennom profesjonelle vippe extensions. Personlig er jeg en stor fan av vippe extensions, og jeg gjør dem også profesjonelt for kundene mine. Jeg får jevnlig mange spørsmål om extensions,og jeg skal gå gjennom noen av dem her.

Hva er egentlig vippeextensions?

Vippe extensions er semi-permanente vipper som legges til dine egne naturlige vipper med et tilsetningsstoff. De må ikke forveksles med andre typer løse eller falske øyevipper som du kan kjøpe og sette på deg selv hjemme. Vippe extensions påføres med et semi-permanent lim på hver av dine individuelle naturlige vipper. De forventes å vare fra 3 til 6 uker, og normalt anbefaler jeg mine kunder å gjøre påfyll og rydde opp omtrent hver tredje uke.

For bestilling: kontakt meg her.

Kan jeg sette på extensions selv?

Nei. Du bør absolutt ikke prøve å gjøre semi-permanente vipper selv. Det er ikke engang mulig å gjøre det på seg selv. Og som et generelt råd anbefaler jeg alltid å bruke en profesjonell vippetekniker. Når jeg legger vipper på kundene mine, sikter jeg alltid etter det perfekte resultatet. Jeg vurderer alltid formen på kundens ansikt og øyne når jeg bestemmer meg for hvordan jeg skal gå frem. Det er også viktig å diskutere med kunden hvilken effekt vi går etter.

Er alle vippe extensions like?

Nei, det finnes mange forskjellige typer vipper. Det viktigste å huske er at det er forskjellig kvalitet på både vipper og lim. Jeg bruker alltid det høyeste kvalitetsproduktet for å oppnå det beste resultatet for mine kunder. Ettersom jeg selv har hatt extensions i mange år, er det viktig for meg at vippene er myke, ser naturlige ut, kjennes  lette ut og ikke minst-at det ser naturlig vakkert ut. Det er også forskjell på effekten du ønsker. Noen kunder ønsker en mer naturlig effekt og andre vil ha hele 5D-volumet. Min personlige favoritt er å få vippene til å se fyldige og naturlige ut på samme tid.

Legges vippene til separat?

Ja, vippene legges en etter en til dine egne naturlige vipper. Dette er svært tidkrevende og nøye arbeid og en økt kan ta fra 1-2 timer. Jeg setter alltid på litt avslappende musikk og ber kundene mine om å bare ta seg tid til å sone ut og slappe av.

Kan vippeextensions være farlig?

Vippeextensions er ikke skadelig for deg, øynene eller helsen din. Noen klienter kan utvikle en allergisk reaksjon på tilsetningsstoffet som brukes i limet. I disse tilfellene vil reaksjonen vises i løpet av 1-2 dager etter at vippene er lagt. I de fleste tilfeller er det en mild og forbigående reaksjon som går over i løpet av få dager. I tilfeller med alvorlige allergiske reaksjoner bruker vi et mildt løsemiddel og hver vippeforlengelse fjernes forsiktig. Dette vil ikke skade dine naturlige vipper.

Kan vippeextension ødelegge mine egne naturlige vipper?

Dette er sannsynligvis det vanligste spørsmålet jeg får, og svaret er nei. MEN: det er viktig at vippeteknikker kan jobben sin OG at du som kunde ikke drar i vippene, eller på annen måte drar ut dine naturlige vipper. (for eks klør deg i øynene med hådsolen) Ved riktig påføringsteknikk er vippe extensions ikke skadelig for dine egne naturlige vipper. Øyenvippene våre går gjennom vekstsykluser som resten av håret som vokser på kroppen vår. Etter hvert faller også øyevipper ut. Normalt merker vi ikke når en liten øyevippe faller ut, men med extensions blir dette mye mer merkbart for oss.

Er vippe extensions er trygt?

Når det gjøres riktig og med en profesjonell terapeut er vippe extensions helt trygt. Hygiene blir satt veldig høyt og det brukes mye engangsutstyr, og pinsetter blir rengjort med både desinfisering og høy varme etter hver kunde. Hvis du vurderer vippe extensions for aller første gang, er mitt beste råd å finne deg en profesjonell terapeut og være involvert i produktene du vil at de skal bruke og utseendet du ønsker å oppnå.

Lykke til og nyt!

Skroll til toppen