Den orginale Dermapen

Den orginale Dermapen

Dermapen 

Har du en utfordring med huden du ønsker å forbedre, som rynker, arr, pigmentering, strekkmerker etc, er Dermapen en av de mest brukte behandlingene på veien til forbedring.

I markedet finnes ulike typer Dermapen, men den originale australske Dermapen 4 er etter min mening den beste å jobbe med. Den penetrerer huden nesten 2000 ganger pr sekund, og evt ubehag for kunden blir minimalt. 

                                 

Hva er Dermapen 4?

Dermapen 4 er et apparat som lager en kontrollert skade i huden din, som gjør at kroppen hurtig setter i gang en reparasjon av de skadede cellene. Dette skaper såkalt «økt cellefornyelse». Som regel gjør vi Dermapen behandling i kombinasjon av aktive ingredienser, avhengig av hva formålet med behandlingen er, og hva huden din trenger. Disse ingrediensene vil trenge ned i de små mikro kanalene skapt av Dermapenn, og straks starte prosessen med å bistå de nye cellene som skal opp og frem i reparasjonsprosessen. 

Behandling

Behandling med Dermapen gjøres som regel uten bedøvelse, men vil avhenge av hva man skal behandle, og hvor på kroppen behandlingen skal utføres. Gjøres behandlingen i ansiktet, legger vi på kjølende og avslappende maske etter behandlingen, med avslappende nakke og skuldermasasje. Passer både for menn og kvinner. Les mer om våre behandlinger her.

 Vanlig å behandle med Demapen

  • Hudens fuktighets balanse
  • Øke kollagenproduksjon
  • Fine linjer og rynker
  • Acnearr
  • Arr fra operasjoner / ulykker
  • Strekkmerker
  • Pigment flekker
  • Utvidede /store porer

Etter behandling med Dermapenn

Etter behandling er det naturlig å være rød i huden, men i de fleste tilfeller går dette over innen 24-timer. For å oppnå ønsket resultat, anbefales 3-6 behandlinger, med 4-5 ukers mellomrom. Hjemmebehandling med tilpassede produkter er viktig for å oppnå forventet resultat. Luxio skin vil lage en individuell plan for ditt ønske om forbedring.

Kombinasjonsbehandlinger;

Behandlingen vil bli individuelt tilpasset hver kunde, avhengig av hva som skal forbedres. I tillegg kan vi kombinere andre behandlinger som PRX-t33, LED-lys, og ulike kjemiske peelinger.

Bestill time

Skroll til toppen